Semester och pensionärsplaner.

11Jul19

Egentligen börjar min semester officiellt nästa vecka men denna vecka har jag nattjour och har bytt och klämtihop det hela till tre nätter på raken, söndag, måndag, tisdag. På så vis kunde semestern börja njutas redan igår eftermiddag efter sista sovet. Innan njutningen hann jag dock med ett akutbesök till veterinären med Pelle som var slö och inte ville äta. Han blev undersökt i 2 minuter och inget fel hittades. 685 kr, sen åkte vi hem, sen var Pelle som vanligt. Doktor o-cool.

Knasluvan har varit med Sojo på Styrsö medan jag jobbat och igår kväll efter veterinärdebaklet anslöt jag för middag och hämtning. SÅ. MYSIGT. STÄLLE.

Har aldrig varit på Styrsö förut men det var fantastiskt. En liten bilfri ö i Göteborgs södra skärgård (gott om golfbilar dock) som har affär, vårdcentral samt apotek- och systembolagsutlämning. Allt man behöver således. Kollektivtrafiksfärja till Saltholmen och vips (eller nja..) kan man ta spårvagnen in till stan. Tror jag måste flytta dit när jag blir pensionär. Fast så tänkte jag förstås också när jag var i Stockholm senast. Och när jag jobbade i Amsterdam. Något varmt ställe vore ju trevligt…No Responses Yet to “Semester och pensionärsplaner.”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: