Besviken optimist

15Mar16

Det här med AT… det ingår ju inte som en del i läkarutbildningen utan är en separat tjänst som man får söka. Utannonseras 2 ggr/år. Vill man inte pendla långt eller flytta till obygden så får man vänta. På universitetssjukhusen prioriteras forskning, handledarmeriter och vik-tid. Jag har en publicerad artikel, har ju just sett till att få vara handledare,  har fått ett fint rekommendationsbrev från en välkänd överläkare på en annan klinik, men jag haft ju faktiskt just tagit examen. Hur som helst så har jag nog naivt hoppats få komma på intervju iallafall. I kväll skulle de ha ringt om man blev kallad på intervju. Men här har det varit tyst tyst tyst. Besviken… så nu är det bara att ta nya tag och hoppas på bättre tur i september. Blä.

Annonser


2 Responses to “Besviken optimist”

  1. Å så synd 😦 men du fick ju examen för bara typ en och en halv månad sedan, så kanske fanns det jättemånga som jobbat lite längre!

    Kram och lycka till i september <3.

    • Så är det ju. Men man får heller inte börja förrän ett halvår efter ansökan vilket nu i mitt fall innebär feb -17. Tålamod är en dygd. ..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: