Stockholm i mitt hjärta!

26Jan15

Jag var rädd att det skulle kännas konstigt att åka tillbaka, att känna sig som en besökare i sin egen stad.  Men så kändes det inte! Jag säger som Knasluvan – Det här är mitt hem!! 🙂

Vi har hunnit med sex familjer och en bonus – mammaklasskompisen som bor i en annan stad skolkade och mötte upp på brunch på Sirap. Det här är den bästa dagen i mitt liv konstaterade Knasluvan med munnen full av amerikanska pannkakor (det vände sen till den sämsta dagen enl samma herre då jag tvingade honom att gå med i TVÅ affärer).

Vi har varit i vårt gamla hus på middag, två trappor ner. Och tittat in hos grannen vägg i vägg. Gärdeshöjden visade sig från sin bästa sida med snöklädda träd mellan funkishusen. Som för att visa vad vi lämnat. Vi har ätit ugnspannkaka och druckit Champagne (finfin kombination!). Knasluvan har lekt och lekt. Och jag har umgåtts och umgåtts. Vi har också hunnit med pulkaåkning, och två sovmorgnar när de andra var tvungna att pallra sig upp och ta sig till jobb och skola. Vi avslutade med tekniska museet och en provtur genom norra länken courtesy Pippigullmamman.

Sen åkte vi hem. Till vårt nya hem. Och här var det ju också snö. En natt i alla fall!

Annonser


No Responses Yet to “Stockholm i mitt hjärta!”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: