En smitning, en katastrof, ett lyckligt slut och en trevlig kväll!

05Dec14

Smet från föreläsning redan vid 9 i morse. Knasluvan, M&M och jag drog till Ullared för julklapps- och Lavals eldslejon-shopping (en dag i förskott). Pengarna var räknade och tillräckliga. Väl framme vid Gekås inträffar katastrofen – någonstans mellan utträde ur bilen, påtagning av jacka och vagnhämtning, in alles sisådär 20 sekunder,  försvinner Knasluvans plånbok och därmed alla Chimapengarna! Spårlöst. Trots försäkran om att allt ordnar sig (= vi betalar) var Knasluvan förståeligt mycket besviken. Lite besviken var jag själv då en del av hela projektet var att se glädjen när Knasluvan halar upp alla tjugor, tior och enkronor. Men värst var det för mormor då Knasluvan bestämt hävdade att han lämnat plånkan till henne när han skulle ta på sig jackan. Hennes vanliga mantra ”det är värdsligt” verkade inte alls gälla i det här fallet. Nåväl,  efter att ha accepterat situationen slutade det iallafall lyckligt några timmar senare när plånboken plötsligt uppenbarade sig i mormors jackärm vid lunchdags. Slutet gott allting gott.

Dagen avslutades hemma i Götet med middag på restaurang tillsammans med kusiner och moster. De bjöd M&M på födelsedagsmiddag och vi hängde på. En mycket lyckad kväll förutom under en period då Knasluvan tyckte att kraven på uppförande var lite väl höga när vi väntade på att få beställa. ”Jag skulle mycket hellre vara hemma och bygga Chima än att bara sitta här å glo!

Dagens fynd: Beyblade Shogun nånting för 12:95*. Kostar 189 på Toys’r’us!! ”det var det jävligaste, lägger de på så mycket, sa personalkillen när jag frågade om priset verkligen stämmer.”
*OBS, detta är det största fynd jag gjort på Ullared – så billigt brukar det inte vara (jag köpte 10!).
Dagens onödigaste: hmm, en extra ficklampa kanske. Kattgodismjölkpastillerna? Eller dragkedjeflärpar i reflex?

Annonser


No Responses Yet to “En smitning, en katastrof, ett lyckligt slut och en trevlig kväll!”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: