Sista natten

16Nov13

I natt sover vi vår sista natt i våra 64 vackra funkiskvadrat. 8:00 i morgon bitti kommer flyttbilen och lastar och kör ner hela bohaget till Göteborg. Efter ett rekordsnabbt godkännande i brf kan vi flytta grejerna direkt till nya lägenheten. Skönt, men att få ihop allt har varit ganska oskönt måste jag tillstå. Själva flyttar vi fyra trappor rakt ner till 20 kvm i vårt nuvarande hus där vi kan mysa fram till jul. Sen flyttar Knasluvans också.

Mormor har varit här en vecka till ovärderlig hjälp som vanligt. Hon har packat som en duracellkanin medan jag mest stått handfallen bredvid, för att få något utbrott då och då när jag fått panik över kaoset. Otack är då världens lön. Morfar är också här sen ett par dagar med bil och släp. De får bli mottagare av hela rasket i Götet.

wpid-20131116_202125.jpg

Annonser


2 Responses to “Sista natten”

  1. å vilken känslostorm – det är ju vemodigt men ändå NYA ÄVENTYR! vi kommer sakna er – men det var ändå rätt belsut! Kram!

  2. 2 Katarina

    ❤ det är skitjobbigt att vara "in betwixt and between", och jag känner igen den där känslan av handfallenhet i flytten med barn. Om det är till någon tröst så går det över. Välkomna ned! Kram! K+2xH


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: