Det där klickgalna gamla fingret!

01Feb13

Knasluvan berättade häromdagen att ha så gärna ville åka skridskor. Han avslöjade t.o.m att han hade ljugit för Olivia och sagt att han minsann också hade skridskor då hon hade berättat om sina prinsesskridskor. Och nu har jag visst klickat hem ett par! Inte den ljusblå prinsvarianten som Olivia förletts att tro, men ändå. Två frågor återstår dock – är de för små (ibland går det så fort det där klickandet) och vad skall jag göra!? Inga skor på isbanan står det. Jag har inga och vet knappt om jag kan åka, har jag åkt sen högstadiet tro?

20130201-162508.jpg

Annonser


4 Responses to “Det där klickgalna gamla fingret!”

 1. 1 Malena

  Du kanske kan stå vid sidan om med glada hejarop? Och har ni tur så finns det såna där små röda hockeymål som han kan åka med som stöd (blir som en rollator typ ;-).

  • Bra idé! Du kanske rent av har ett hockeymåls-ställe-tips!

   • 3 Malena

    Nej sämre med tips, lite långt för er att åka ut till Gustavsberg. Vasaparken kanske? Eller finns det något i Gustav Adolfsparken? Hoppas ni hittar något och att skridskorna passar! Här är det omvänt mot K´s önskan om skridskoåkning, så F jublar över att årets skridskolektioner (med skolgympan) är över, inte hennes cup of tea om man säger så 😉

 2. 4 Annika

  På Medborgarplatsens bana är det perfekt, isen är oöm och inte för ishal, det är fullt av pyttesmå skridskor och föräldrar i skor.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: