Önskelista

14Nov12

Förut kunde jag handla i princip vad jag ville. Fast jag gjorde inte det då heller. Och tur är väl det för annars hade jag knappast kunna genomföra projekt ensamstående mamma under omskolning. Hur som helst så har jag nu lite saker som jag önskar mig när jag åter kommer på grön kvist.

  • Ett par kängor från RM Williams
  • En Barbour-jacka
  • En plånbok från Mulberry (har jag velat ha sen 80-talet typ men inte unnat mig)
  • Nya glasögon
  • Resor… NYC (med reskassa att shoppa för), Australien (dyka med Knasluvan), Thailand för det är så underbart och Amsterdam som är världens mysigaste stad. Och alperna, vi vill åka skidor i alperna, och på safari i Sydafrika.
  • Och så ett litet 20-talsradhus då. Och pengar nog att anlita hantverkare för att få kök och badrum precis som jag vill. Och en tomt precis lagom stor att rymma en studsmatta och ett litet växthus.

Ja det var listan just nu. Tänker ha den och fylla på när jag kommer på mer. De första 4 känns väl som uppnåeliga i alla fall.

Jo, och så skall jag köpa riktigt goda små delikatesstomater, och inte sura budgettomater som jag köper nu. (Om jag inte kommer odla dem i växthuset förstås.)

Annonser


2 Responses to “Önskelista”

  1. 1 Susanna

    Och vet du. Som färdig specialist funkar det att jobba deltid, vara ensamförsörjare och ändå känna sig på rätt grön kvist 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: