Nej, vi kan faktiskt inte flytta härifrån

27Aug11

Jag älskar vår lägenhet. Och efter Knasluvans ankomst känns det dessutom som vi bor i någon slags Bullerby, fast ganska så mitt i storstaden då.

Dagen idag började med att grannpojken (4 år) och hans mamma klingade på och undrade om vi ville följa med ner och leka på baksidan efter frukost. Såklart ville vi det, och bestämde att vi skulle ta oss ner om en stund. Några minuter senare rasslade det till i brevlådan och då fick vi även lite lappar med samma fråga, så vi inte skulle tveka liksom. HEJ (lapp 1), KNASLUVAN (2…), VILL (3 osv), DU, LEKA?

Efter någon timmes lek för barnen och snicksnack för mammorna kom grannpappan ner med kaffe. Nice.

Sen var det dags för lunch och i samband med det ringde några bekanta som bor i närheten och undrade om vi ville med på cykeltur, destination glass! Såklart. Härligt tur i sensommarsolen och glass på en brygga.

Middagsdags. Klingar på dörren. Vi har nyinflyttade grannar i huset där flickan gått på samma avdelning som Knasluvan, och de leker jättebra ihop trots två års åldersskillnad. Nerbjudna på lek för Knasluvan och lägenhetsvisning och ett glas mousserande på balkongen för mig.

Ja, jag vet inte jag, men det känns som det skulle vara otroligt svårt att lämna detta. Vi har det riktigt bra här. En dag utan särskilda planer blev helt spontanfylld av trevligheter.

Annonser


No Responses Yet to “Nej, vi kan faktiskt inte flytta härifrån”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: