Snälla Gud eller Pampers!

17Maj11

Skulle någon av er, eller ni tillsammans i en gemensam ansträngning, kunna tänka er att producera en blöja som faktiskt inte läcker?

I morse klockan 5 vaknade jag av att jag blev kissad på på låret. Det forsade! Aha tänker man då, kissad på av en liten kille utan blöja? Nää – kissad på av en liten kille med blöja. Obegripligt.

Morgonen fortsatte sedan med rokad tillbaka till Knasluvans säng, omsomningsförsök, välling, nytt omsomningsförsök, yoghurt.

Sen behövde Knasluvan bajsa, gick på toaletten och kom ut otorkad. Jag masade mig upp för att duscha av bajsrumpan och sträckte mig automatiskt mot spolknappen och tryckte ner. Neeej, gastar Knasluvan, ditt kort, ditt kort! Mitt kort? Ditt kort, ditt svarta kort! Ah, mitt svarta kort, mitt passerkort!

Fråga 1: varför befann sig mitt nu nerspolade passerkort i toaletten?
Fråga 2: om jag hade vetat att det låg ett passerkort bland Knasluvans bajs, skulle jag plockat upp det då?
Fråga 3: hur stor är sannolikheten att ett passerkort med hållare passerar genom alla vindlingar i husets avloppssystem utan att sätta sig fast?

Hur var din morgon?

Annonser


6 Responses to “Snälla Gud eller Pampers!”

 1. Jag är mållös. Din morgon kan ju få svallvågor in över hela dagen verkar det som.
  Jo imorse bestämde S att hon skulle måla lite på köksgolvet, så jag var barnvakt innan jag gick till jobbet. Fast det heter inte barnvakt när det är ens eget barn.

 2. Tja, piece of cake om man jämför med din!
  Hoppas resten av dagen artar sig bättre. 🙂

 3. Jo min dag började liknande – med kiss i sängen (men Gullgossens säng)… annars mycket vuxet med försäkringsmäklarbesök…

  BLÄ för läckande blöjor – vi har det nästan varje natt nu också – ibland om jag vaknar till på natten så byter jag på sovande gosse…

 4. 4 Helena

  Tja, hos oss verkar en hel mobiltelefon ha passerat hela avloppssystemet. Otroligt men sant. Annars så stoppade Lill-tjejen undan den på ett ännu mer mystiskt ställe – i ett låst badrum? Hände för ett år sedan och telefonen är inte återfunnen.

  Ett tips mot läckande blöjor är faktiskt att testa en storlek mindre blöjor. Mycket kiss – tung blöja. Tung blöja – stort mellanrum rumpa/blöja.

 5. 5 Knallkorkens mamma

  Väntar med spänning på fortsättningen om kortet tog sig igenom alla rör och krökar!

  Tja – hur var min morgon?

  Jo – jag gick ned i badrummet. Efter ett tag kom Knallkorken ned och luktade inte rosor och viol precis. En snabb koll på ryggen visade att bajset trängt upp ur blöjan, upp på ryggen och på pyjamasen när han sittande hasade sig nedför trapporna till badrummet. Av med pyjamas och nattblöjan (som inte hade bytts under natten), torkade av det värsta och in i duschen. Det blev en heltvätt, extra allt!

  Tjolahopp!

 6. 6 Ett Nytt Liv

  Här vill lillfröken dra i sig ett helt glas med vatten inför natten – om hon fick. Men jag ger en liten, liten slurk vatten bara sen är det nej. Känns lite hemskt att neka just vatten men det är för att slippa genomkissad blöja! Så problemet som sådant känns igen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: