Det är mycket surf nu

14Jul10

Sitter på jobbet sista dagen innan semester. Vi är några stackare som sitter utslängda i kontorslandskapet. Ingen verkar jobba särskilt effektivt. Allra minst jag.

Och Knasluvan verkar inte heller riktigt tro att jag jobbar. ”Mamma jobbar hemma!” har han sagt varje dag jag kommit och hämtat honom på dagis den här veckan. Och jag har känt mig oskyldigt skyldig och tänkt att fröknarna nog tror att jag ligger på playan och latar mig och lämnar in Knasluvan på dagis. Hemska mamma!

Men i morgon är det i alla fall SEMESTER!

Knasluvan och jag drar till västkusten för fyra sköna veckor hos mormor och morfar. Lufkonditioneringen i bilen har högst olägligt pajat så jag tänker mig en tidig start i morgon bitti. Hoppas Knasluvan tycker det är kul att åka bil i 6 timmar. Jag har i alla fall investerat i en liten mini laptop som vi kan ha i bilen så han kan kolla på film (egentligen var det jag som ville ha den men jag motiverade köpet med att Knasluvan behövde en bilåkningsfilmspelare. Istället för en dvd liksom. Jag behöver verkligen inte en dator till. Egentligen.)

Ha det så skönt i hettan – må den vara hela sommaren (känner mig lite skeptisk till att så verkligen blir fallet).2 Responses to “Det är mycket surf nu”

  1. Ha nu en riktigt härlig semester! Vi far också västerut imorgon för ett par dagar i Göteborg.

    Kramar från Åsa

  2. ska bli kul att hra hur film i bilen funkar. tror det kan bli dags för gullgossen med liknande – kanske redan till helgen (dalarna…)

    trevlig resa!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: