Utmanad

30Jan10

Har blivit awardad och utmanad av Mamma Mu. Tackar tackar.

Sju trivia om mig själv kommer här.

1. Jag är såld på sura godisar. Favoriten bland surisar är just nu sura nappar, vilka dock kan vara lite luriga då de sura napparna ibland är bara söta. Tidigare favoriter i kronologisk ordning; grinollar, sura colanappar, sura blåa flaskor, sura röda flaskor, och så sura vingummin som alltid funkar.

2. Jag har alltid drömt om att bli läkare. Det verkar aldrig ge med sig, inte ens Knasluvan var boten.

3. När jag var liten ville jag ha barn år 2000, eftersom det var ett sådan häftigt år och det skulle bli så lätt att komma ihåg hur gammal man är. Men det fick ju bli det sista barnet då, en sladdis, eftersom jag egentligen skulle vara för gammal för att få barn då! Hahahahaha!

4. Jag har spelat i en orkester som kompade Lasse Lönndahl under en vårtermin. Det var en dam på nästan 100 som gick på alla hans konserter.

5. Jag brukade ha så stökigt hemma att mina kompisar konstaterade att jag måste fötts med släppreflexen i stället för gripreflexen. Nu för tiden kan jag nog ge intryck av att vara ganska ordningsam, men jag vet ju hur det är ställt med den saken – egentligen.

6. Jag är en kattlös kattmänniska.

7. Det händer att jag köper skor som inte passar bara för att de är så snygga. Fast jag intalar mig förstås att de passar perfekt. Det är först efter att jag använt dem och det är försent att lämna tillbaks som jag brukar inse att de faktiskt är för små – eller för stora.

Annonser


3 Responses to “Utmanad”

  1. 1 Mamma Mu

    Sura bilar är himla goda också! Har du provat? Tack för att du antog min utmaning!Kram Åsa

  2. 2 Knas och kalas

    Jaaa, de är jättegoda! Och Gott & Blandat sura också!

  3. 3 nylsa

    Så där tänkte jag också om bebis år 2000, jag var helt säker på att jag skulle få barn då, men att det absolut inte kuunde vara det första eftersom jag skulle vara så gammmal… och så kommer min bebis 2010 istället 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: