Knasledsen

21Jan10

Den här veckan på dagis har Knasluvan varit ledsen! Han som i princip aldrig fällt en tår över saknad mamma på jobbet, grät så mycket i tisdags att de ringde från dagis och verkade lite desperata.

Inte så konstigt egentligen att han var ledsen i tisdags. Knasluvans favorit-äskling – mormor – har varit här på långhelg och hållit Knasluvan underhållen från arla morgon. Hon var hemma med honom i måndags. Natten till tisdag var Knasluvan vaken mellan 02:30 och 04:30 och var skitarg för att han inte fick komma ut till mormor och leka. Svårt att somna om då. Så jag tyckte inte det var så konstigt att han var ledsen på tisdag.

Men sen var han ledsen på onsdag också. Gulp. Inte lika ledsen, men ändå, inte sitt vanliga glada själv.

Och så idag. Han grät när jag skulle lämna honom på dagis (det gör han aldrig annars). Klump i magen på mamma. Rusade från jobbet kl 16:02 undrande hur dagen hade gått. Men idag hade det varit som vanligt! Glad Knasluva!

Känner mig helt urlakad av lättnad. Var nog inte riktigt medveten om att jag oroat mig så mycket som jag uppenbarligen har gjort.

Jaha, nu när jag har skrivit ner det låter det ju verkligen inte så farligt. Man måste ju få vara lite ledsen ibland också. Men där ser man hur mammakänslorna svajar.

Annonser


One Response to “Knasledsen”

  1. 1 Mamma Mu

    Lille Knasluvan! Det är inte lätt att vara liten alla gånger… Kram till er båda! Hoppas att ni får en fin helg.//Åsa


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: